Martijn Roos

Na verschillende bijbaantjes in het buitenland heb ik in 2010 kennis gemaakt met de wereld van wijn & spijs bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse. Door het enthousiasme van Edwin Raben en Theus de Kok besloot ik al snel dat deze tak van sport meer dan de moeite waard was om voor in Nederland te blijven. In 2014 resulteerde dit in Wijnbar Pinot in Breda, samen opgericht met mijn vrouw Kelly. Inmiddels zijn we een zeer goed lopend restaurant waar de uitgebreide wijnkaart o.a. internationaal is onderscheiden door Wine Spectator en World of Fine Wine. Onze gasten blij maken met wijn blijft voor mij het belangrijkste: we organiseren maandelijkse proeverijen en wijnmakersdiners en ook de WSET-cursussen passen helemaal bij Pinot. Mijn eigen kennis blijf ik altijd graag bijspijkeren en ik heb de afgelopen jaren zowel mijn internationale ASI sommelier examen, als ook mijn WSET4 Diploma course en WSET certified educator course diploma’s voor Level 1, 2 en 3 gehaald.

Martijn verzorgt samen met Frank de lessen voor Level 2 en geeft zelf de gehele cursus op Level 3 niveau. 

Frank Cornelissen

Frank is sinds een paar jaar werkzaam bij Wijnbar Pinot als part-time sommelier, is wijnadviseur bij de Makro Breda en geeft advies aan horeca bedrijven. Kortom: ieder moment van de dag is Frank bezig met wijn en hier les over geven is voor hem dan ook een zeer logische volgende stap.

Frank zal voor jullie de Level 1 lessen verzorgen en geeft samen met Martijn afwisselend de lessen van de Level 2 cursus.